love is everywhere





|   T-shirt, H&M 100 :-   |   Jeansleggins, Vero Moda 279 :-   |   Nitkjol, Lindex 199 :-   |   Eyeliner, Cubus 65 :-   |

Ja, detta är grejerna jag fick med mig hem i.. ja, vilken dag det nu var. PUSS


in the heat of the night

       
       

Seriöst, jag ska fan stämma blogg.se. Har inte kunnat gå in här på hela gårdagen och idag förrän nu, suck.

Eftersom jag är i riskgruppen till svininfluensan var jag tvungen att vaccinera mig, så det gjorde jag igår. Ni anar inte hur ont jag har hade igårkväll och har haft idag. Jag kan inte ens sätta upp håret, haha, knepigt.

Iallafall.. Igår träffade jag ju Fanny som jag inte träffat på ett år ungefär, så det var jättekul. Jag, Fanny, Sofie och Ida åkte in till Butterick's på dagen för att köpa typ låtsasblod och sånt till kvällen då vi var hos Ida och kollade på skräckfilm och så. Btw så har mitt blod fortfarande inte gått bort som var vi mungiporna, tss.

Idag har jag bara haft ont i armen! med andra ord har jag bara slappat. Kollat lite Sex and the city och sovit en del, behövs också ibland ju.


one way, or another

Bara hemma en snabbis, ska snart åka igen. När jag och Sofie gick in på Make Up Store visade det sig att hon skulle gått igår egentligen, så hon fick en ny tid nästa vecka istället. Vi tröstade oss med att springa i lite affärer och avsluta med en donken.

När vi kom hem gick vi direkt till Belli där Markus och Hanna också var. Vi kollade på film(er) och typ pratade och så. Snart ska jag och syster iväg på bio. Vi skulle egentligen ha sett "This is it" men det fanns inga biljetter till nu, så vi ska se.. öhm.. aa, någon annan helt enkelt.

Filmen slutar typ kvart över elva, och jag ska upp rätt tidigt imorgon, så det blir nog inga fler inlägg idag. I'm sorry.

all i need is you

Nu drar jag till Belli och myser galet! Sover där också, så vi hörs väl antagligen imorgon! PUSS

a total eclipse of the heart

Tänkte berätta för er vad jag har inplanerat dehär veckan, varesig ni vill eller inte.

Onsdag: Dega med Hanna och Belli. Kolla the O.C m.m
Torsdag: Kanske åka till landet? Kanske gå med Sofie till Make Up Store? Kanske plugga?
Fredag: Gå på this is it? / Träffa Fanny!
Lördag: -
Söndag: -

Nu skriker sängen efter mig. Bäst att jag går och lägger mig så jag inte sover bort hela dagen imorgon. Tjing! 

can't you see what i see?

Dagen började ju rätt bra. När jag och syster sitter på tuben på väg till Farsta Centrum sitter det tre killar bredvid oss, kanske 10 år gamla. Dom sitter och pratar om att planka, och då säger den ena; "man får planka om man har busskort". Det var lite roligt, haha.

Det jag fick med mig hem därifrån är har jag inte hunnit fota än, men det kommer. Jag köpte en grönglittrig eyeliner, en nitkjol, en leopardmönstrad t-shirt och ett par jeansleggins.

Hade träning idag också. Öhm, jag kan ju inte säga att jag inte blev trött.. Har inte tränat på 1 ½ vecka, så konditionen är inte direkt på topp. Sen fick vi ju en skitkul överraskning också, coopertestet nästa torsdag. Good luck säger jag bara! Måste ut och springa varje dag tills dess, tss.


i think i'm moving but i go nowhere



Inte hänt något speciellt idag, läst ut en bok som vi hade i svenskan. Sen var jag med Belli och klippte henne, hon blev inte nöjd alls, fast själv tycker jag att det blev fint. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer..

..(Intresseklubben antecknar) Men ni får ha en fortsatt bra måndag, så hörs vi. Ciao!


without you, nothing's gonna be okej.

      
Inte blivit mycket uppdatering idag och igår, anledningen det till det är brist på ideér och ingen tillgång till dator.

Haha. jag, Hanna och Belli glömde bort att man skulle ställa om tiden till vintertid, så vi vaknade halv nio istället för halv tio. Bra det, då hann vi iallafall piggna till lite. Runt klockan två åkte vi + Markus och Kalle till Nybodahallen och spelade bowling. Gissa vem som kom sist? ja, ni gissade rätt. Nog om min dag.

På tal om ingenting så längtar jag till julafton, höhö. Min rastlöshet börjar slå över till dålig humor, och det är inte så kul som det låter ska ni veta. Nu hade jag tänkt fortsätta prata med Hanna i telefon! PUSS


Belli kom på skämtet när vi satt på båten påväg till Gotland. Höhö, själv tycker jag inte att det är speciellt kul, tänkte lyssna med er, mina få läsare. Vad tycker ni? ;)

"jag visste inte att båtar hade däck, jag trodde dom flöt." 

big girls don't cry

Godmorgon! eller nått.. Jag har typ fixat iordning mig i tre timmar, eftersom att det är en riktig "jag-har-inga-kläder-dag". Men idag ska jag träffa Markus, Kalle, Belli och Hanna. Tror Belli skulle klippa sig så vi åker antagligen till centrum sen.

Bara det jag skulle säga, nu ska jag fortsätta leta kläder och vänta på att mitt hår ska torka, haha.. Men ni får ha en asbra da' för det ska ja' :)


one step higher



GRATTIS PÅ FJORTISDAGEN SÖTNOS :)


you rock my world



På fredag smäller det.. förhoppningsvis!


and here it goes..










Sådär, ja! självklart kunde jag inte lägga upp alla eftersom det var runt 300 st, men några blev det. Nu - idol!


i gotta go my own way

Ni skulle få ett litet smakprov på bilderna, men blogg.se ville tydligen inte det, så det får bli senare. Nu ska jag träffa lemel, kommer hem ikväll. puss på munnen!


i'm back in town, suckers.

Nu är jag hemma efter typ världens bästa dagar på världens bästa Gotland! Skulle inte banga på att åka tillbaka, haha. Jag har massoooooor av bilder och massor att berätta för er, men just nu har jag inte tid, ledsen. Jag ska packa upp och efter det träffa LEMEL när dom slutar skolan. Vi får se om jag hinner där emellan. Men dom kommer i alla fall ikväll eller imorgon, det lovar jag!

Btw så vet jag att ni alla har saknat mig, inget att skämmas för! thihi. PUSS

see you in one week babes!



Nejmen nu hade jag tänkt att gå och lägga mig, ska trots allt upp halv sju imorgon. Ni får ha det bra här hemma i Stockholm utan mig så hörs vi på fredag! Har då förhoppningsvis massa foton (som btw är fotade med kompaktkamera) att visa upp för er. Kämpa i skolan nu, bara en vecka kvar till härliga höstlovet, haha ;). 

PUSS   


always

En vän försöker prata med dig om dina problem,
en sann vän försöker hjälpa dig att lösa dem.


Jag kommer att finnas för dig genom allt skit, jag lovar.


i know, i have to do it




Ska jag vara ärlig har jag faktiskt inte börjat packa än.. Sofie kom hit och var med mig och sen drog vi till Källan och hämtade lite grejer, sen duschade jag, kollade på tv, och aa. Ni vet såntdär man gör när man inte vill. Har idag blivit kallad för "jag ska bara."

Idag stängde sommaren i vårat hus. It's sad but it's true.. Vi tog in alla utemöbler, stängde igen poolen och gjorde den årliga brasan på tomten med löv och sånt.

Nu har jag inte tid att sitta här längre, måste verkligen ta tag i packningen. Men först ska jag bara käka middag. PUSS på er.


break the rules

     
Jag pratade med Hanna till klockan två igår, och sov till halv tolv idag vilket kanske inte var så bra. Jag måste ju packa och fixa allting idag eftersom jag åker till Gotland imorgon. Alldeles snart ska jag och Belli gå upp och köpa godis till i veckan, för tydligen finns det ingen affär i närheten.

Någon av dagarna åker vi förhoppningsvis in till Visby, och då kommer jag hem med ett par nya Gotlandsbyxor. Har ett par ljusgråa som det står Visby på, men dom är fula och för små.

Packning är det dagen kommer gå åt till. Jag hatar verkligen att packa, så det kommer ta hela dagen säkert..


you're my daylight




HAHA, världshistoriens roligaste bild! Right Hanna?



Pratar med Hanna i telefon och har gjort det ett tag, vi började prata om i somras när vi var i Piteå med fotbollslaget och började tänka på hur mycket jag saknar det. Var bara tvungen att lägga upp lite bilder därifrån!


i love you, i do.

thaha, nu smsade Sofie mig precis och sa att hon är "back in track ;)". Hon har ju vart i London sen i onsdags, välkommen hem gullet :D


even if the stars never shine




Inte haft tillgång till dator sedan förra inlägget och därmed förklaringen till varför jag inte har kunnat uppdatera!

Igår sov jag ju som sagt hos Belli. Markus kom vid kanske halv 9, då kollade vi klart på idol och efter det var det någon annan film. Vi gick och la oss vid halv två ungefär, och vaknade runt halv elva. Då fixade vi iordning oss för att sedan skiljas åt! ;)

Jag åkte då med syster och mamma till sickla köpkvarter. Innan bion gick vi runt i affärerna och gjorde av med pengar. Jag köpte då; tröjan på bilden, Monki 400 :-, en corallfärgad sjal från Vero Moda 129 :- och lite sminkpenslar och så. Vid halv fyra gick vi och såg "flickan som lekte med elden."

Den var väl rätt bra, förutom att jag höll på att skita på mig varje gång det hände någonting, haha.

Sitter här med huvudvärk och inte gör något speciellt. Eller jo, jag planerar lite vad jag ska ha med mig till Gotland. Det är det jag ska spendera morgondagen till. Ja, packa alltså.

friday i'm in love

Halloj! Sitter nu och laddar över bilder från mobilen som jag inte har gjort sen i april typ? Det är ungefär 1000 bilder så det tar nog ett tag.

Gick i alla fall hem direkt efter skolan eftersom jag måste städa. Ska egentligen göra det nu men det går inte på fem minuter direkt. Det ligger typ kläder över hela golvet.. Och i min takt tar det nog ett tag. Ni vet, jag är inte den snabbaste på att göra saker, speciellt inte att städa!

Ikväll ska jag och Hanna sova över hos Belli. Vet inte vad vi hittar på, Markus kanske skulle komma. Annars kanske vi bara hyr film eller kanske går ut. Vet inte än!? Ha en asbra fredagkväll, för de ska ja'.

just keep pushing on

       
          Tittade igenom mina bilder och hittade den här! visst saknar man ändå snön lite? det gör jag i alla fall!

Förlåt att jag pratar om läxor hela tiden. Jag låter som värsta pluggisen, men seriöst, jag ska fan sluta skolan! Vi har typ tio läxor till imorgon och jag har typ inte ens gjort hälften :o Äsch, orkar inte bry mig.

Det har nöat två dagar i rad nu, och det är mitten på oktober!? var är världen på väg liksom? om några år kommer säkert årstiderna byta plats och grejer, wierd..

Efter skolan gick jag hem till Belli, like always haha. Vi filmade när vi pratar med stängd mun, så jävla kul. Hahah, ni vet när man har kinderna som en tomat och sen pratar man? Stöööört kul i alla fall, tss.

Sitter nu och kollar på Sverige - Albanien och för en gångs skull ser det faktiskt ut som att Sverige vinner matchen! Men eftersom Portugal leder med 3-0 mot Malta, så går inte Sverige till VM 2010, suck. Okej, haha. Jag låter som värsta fotbollstönten, but, thats just the way i am! ;)

Sov gott allihopa!


my feelings for you are forever

När vi tränade började det att snöa, så jävla härligt! Kändes typ som om det var mitt i vintern..

Haha, i alla fall. Där fick vi reda på vad vi ska göra på avslutningen. Vi ska nämligen åka Go-kart och spela pappa-match. På kvällen ska vi käka middag med föräldrar och syskon (?) i Fornuddens matsal. Hoppas det blir en mysig dag, hihi.

Nu sitter jag och halvt pluggar till matteprovet imorgon medans jag kollar på Desperate Housewives. Kollar på det istället för Andra avenyn för att man kan kolla på SVT Play my love! Inga bilder på lager så detta blir ett bildlöst inlägg som vissa andra. Sweet dreams!


upside down

         
                                   Hade på mig den silvriga eyeliner'n som jag köpte igår! vad tycks? :)

Vanlig dag i skolan idag, efteråt gick jag och Belli gick hem till henne och typ snackade lite skit och gick i höga klackskor, haha. Inte så lätt som det verkar! 
 
Juste, idag fick vi lite mer information om Gotland nästa vecka. Vi ska ta buss och pendeltåg till Nynäshamn där båten går. När vi kommer fram kommer det en buss och hämtar upp oss och sedan ska vi åka ner till Klintehamn. Under veckan ska vi gå typ en kurs vid Hasselakollektivet och få lära oss nya grejer och träffa nya människor.

Nu - duscha och sedan hyra film på sf-anytime!


fame, i'm gonna live forever

Det blev en rätt lång dag idag faktiskt. Jag och Linnea åkte in till stan vid ett ungefär. Där köpte jag två tröjor, en silvrig eyeliner och en Mc Flurry! När alla affärer stängde vid fyra åkte vi hemmåt. När vi satt på bussen ringde mamma och sa att dom skulle på bio så vi hänge på. "Fame" var filmen vi såg. Den är verkligen något att rekomendera, förutom att den inte har någon speciell handling så den är lite svår att förstå (i alla fall om man är lika trög som jag är ;) ).

På vägen hem ringde syrran och sa att det brann bakom Tyresö gym så vi åkte dit och såg att hela byggnade stod i lågor.. inte kul!

Nejmen nu ska jag inte sitta här och babbla om vad jag har gjort idag. Ska ner och titta på Wallander nu! Ciao!


sweet dream or a beautiful nightmare

         

Nu har vi precis kommit hem, och vi lever. Ligger i sängen och kollar på Skruva den som Beckham, perfekt avslut på den här dagen! PUSS


can you read my poker face?




Nu har mina söta kusiner och mina andra släktingar precis åkt hem. Blev en del söta bilder med Matilda och Adam men fotade inga andra, orkar inte. Ha-ha. Nu sitter jag och Källan och snackar på msn om hur vi ska komma till varandra, eller hur hon ska komma till mig rättare sagt. Jag är typ den mest mörkrädda människan i hela världen så jag vill inte gå och möta henne ensam. Ingen i min familj vill följa med mig så vet inte om det blir något, men vi får hoppas.

Haha, nu precis sa världens bästa mamma att hon kunde följa me, så om en halvtimme är Linnea här, great!


everybody but me



  Klänning - Gina tricot
Lackleggins - Cubus


livin' on a prayer

Jag och Hanna har suttit hela morgonen och ätit muffins, men man får faktiskt vara onyttig ibland. Nu har hon precis gått för hon skulle vara med andra Hanna. Jag ska strax börja göra mig iordning, för klockan fyra kommer släkten hit. Vi ska fira syster Hanna i efterskott eftersom hon fyllde år i söndags. Nu blev det rörigt va? tre hannor? ;)


i'm so happy, i'm so glad.

         
                                                   Jag älskar diiiiig!

Under den här tiden har jag hunnit med massor, bl.a så har jag städat! eller.. aa.. det är inte klar ännu men gör resten imorgon. Om tio minuter kommer Hanna hit och kollar på idol med mig och sen sover hon här, myyyyysigt. Men nu börjar idol, måste kila! Take care!


everyday, all day.

Tänk alltid på konsekvenserna innan du gör något.


sometimes love comes around

             

Ciao Bella! Hemma från skolan nu. Har otroligt ont i huvet och alvedon hjälper inte, vad gör man? jag orkar i alla fall inte bara kolla på tv så jag får väl sitta här framför datorn tills det blir bättre. Mår jag bra ikväll ska jag träffa Hanna om hon inte har hockey för sent, annars Emelie om hon inte är alltför sjuk.

Juste, glömde säga det igår. Men jag kom med till elevstödjarna i skolan, så vi ska åka till Gotland mån-fre vecka 43, kul va? Egentligen vet jag typ inte vad vi ska göra där förutom att gå en kurs som handlar om.. öh.. typ.. droger och sånt!?

Kikade in på H&M's hemsida och hittade denna skönhet för 499 :- Det blir nog en sån framöver! kisses


i dont wanna do this shit



Jag orkar verkligen inte med skolan, seriöst. Vi har liksom spanska prov imorgon, och vi ska kunna ett helt A4 som vi har skrivit själva, utantill. Sen ska vi skriva det på lektionen. Hur tror ni det kommer gå för mig liksom? jag har uselt minne! äsch, jag är glad för ett G..

Ikväll har vi i alla fall träning, det ända som gör den här dagen lite bättre! Hoppas bara att det inte blir för kallt. Ni får ha det bra så hörs vi kanske sen. Annars imorgon. Tjing!


be or not to be? that's the question



Vet att bilderna inte är dom bästa, men dom får duga. Vad tycker ni jag passar bäst i? :) 


give me a reason

Kom hem för ungefär en timme sedan och sen dess har jag inte gjort något speciellt, typ ätit och kollat på Sex and the city. Jag måstemåstemåste verkligen plugga. Vi har massor till imorgon och ett jobbigt jävla spanska prov på fredag.. Men nu är det bara två veckor kvar till höstlovet så det är bara att kämpa.  

Coopertestet gick skit.. Jag fick astma efter 3 ½ varv, pinsamt! Dessutom hade jag glömt mina löparskor så jag fick springa i converse och med ett ont knä, bad. Jag måste börja gå ut och springa för att inte tappa konditionen helt och hållet, för det räcker tydligen inte med två fotbollsträningar i veckan för mig.

Måste bara få gratta Bellis syster Angelica på 20 årsdagen idag, thihi. PUSS

i'm always gonna be right behind you

        

Oh noooo. Kom precis på att det är coopertestet imorgon i skolan. Man behöver springa på högst 9.45 för ett MVG. Har tappat konditionen otroligt mycket på senaste tiden så vi får se hur det går med astman och andningen över huvudtaget. Det är bara att hoppas på det bästa.

Idag har jag faktiskt varit med Ida och Anna. Har inte varit med dom sen sexan typ.. Men det var i alla fall kul. Vi pluggade till spanska provet på fredag och det är såå svårt måste jag bara säga (om man heter Moa Westerling och är sämst på spanska). Ida sa också att Fanny kommer till Stockholm från Blekinge på höstlovet, hoppas mycket på att få träffa henne då ett tag, thihi.

Nu tänkte jag kolla på Andra Avenyn på SVT Play eftersom det efterlängtade Desperate housewives börjar idag, samma tid. Tycker faktiskt inte att AA har varit bra nu efter sommaren, lite synd faktiskt. Det känns som om det bara kommer nya problem hela tiden och ingenting går framåt. Om ni hör mig säga att det är dåligt, då jävlar är det inte bra alltså, hahaha. Jag är största AA-fanet i världen, om någon undrar.

"Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya."


heal the world

               

Jag är överlycklig just nu. Hittade mina älskade converse, men nu kommer nästa problem. Jag tror att jag ska ha dom i skinn, men vita, svarta eller mörkblåa? eller kanske röda? eller gråa? hjälp mig! beslutsångest på G! Godnatt förresten. Sov gott!


wonderin' if it's me you're seeing

        
                                någon där ute mer än jag som saknar sommar, sol och värme?

Första dagen efter sommaren som jag använde dunjackan.. lukten av vinter satt verkligen kvar och det blev inte bättre när jag gick ut och det var tre grader, brr. Jag är inte smidig utan dunjacka, så ni kan ju tänka er hur osmidig jag har varit med den jackan på mig, haha.

När jag och Linnea kom hem efter skolan hade vi ingenting att göra, så vi satte oss på bussen till gullmars för att därefter åka mot centralen och köpa uggs till henne. Eftersom jag inte vill ha uggs eller någon annan slags varmare sko än converse kom Linnea med en utmärkt idé idag. Eller idé och idé, men ialla fall. Hon sa att hon hade ett par svarta skinnconverse hemma med foder i som hon hade köpt förra vintern. Jag kör nog på sånna i år, om jag hittar. Har ingen som helst aning var dom finns eller var dom kostar, men Linnea gav mig tips på en hemsida, så jag får se om jag hittar dom där.

Måste bara få skryta lite och säga att jag var såå himla nära MVG på matlagningsprovet idag, men p.g.a att jag typ slarvade med disken eller gjorde det fel eller något blev det ett VG. Bra ändå måste jag säga, hihi. 


your simple the best

Tjäänare! Linnea berättade ju precis vad vi skulle göra de närmaste timmarna, men först ska vi fixa iordning oss.

Ikväll ska jag ut och käka på Koh phangan med familjen eftersom Hanna fyller år. Vill ni gratta henne kan ni ju titta in på www.hannaeda.blogg.se och lägga en kommentar eller något. Jag vill också fylla år ju, igen. Fast nu är det bara att satsa på julafton istället, inte speciellt långt kvar om man tänker efter. Det är exakt 11 veckor och 4 dagar kvar, så snart måste man börja köpa julklappar ju, det bästa som finns! :)

Ni får ha en underbar dag även fast det regnar, för det ska jag försöka ha. Tjing!


i know you better than anyone

        
Hej, Linnea gästbloggar. Jag sov här inatt, som hon redan kanske har sagt här i bloggen. Strax ska vi nog gå upp och köpa en kanelbulle var eftersom att det är kanelbullens dag idag. Det visste ni väl? Hoppas det ;) Reprisen av Idol går på tv och det luktar tårta i hela huset, ha. Varför kan ni läsa om några inlägg ner! Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Idol medans Moa läser det här inlägget :D Ursäkta för konstigt inlägg, men visste inte riktigt vad jag skulle skriva. Nu är det bara att hoppas på en bra början av veckan imorgon!


have i told you that i love you?



GRATTIS SYSTER 18 ÅR!


always by your side

                                                       Hos Linnea sommaren nollsju, saknar..

Haha, jag skojade bara imorse om att jag inte visste vad jag skulle göra. LEMEL hade ju bestämt sen länge att vi skulle kidnappa Elin, så det gjorde vi. Sen bar det av till Pizza Hut för lunch och lite shopping och senare hem till Elin för att äta ännu mer och fira henne med släkt och sådär.

Jag och Källan kom hem till mig för ett tag sen, ska sova här. Just nu sitter vi och kollar på gamla skolfoton från Fornudden, men hade snart tänkt att gå och lägga oss. Det är ju trots allt den dag imorgon också, men inte vilken vanlig dag som helst. Nej, för det är syrrans 18årsdag! och kanelbullens dag också för den delen.

Tyvärr hade ingen med sig kamera idag så det blev inga bilder, men ni får nöja er med en gammal bild. PUSS

my love is your love



God morgon! Jag har precis vaknat och ska strax äta frulle och börja klä på mig. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ha-ha.

Armbanden på bilden är dom jag köpte på Lenas smyckesvisning i veckan, fina va? Ni får ha en bra lördag, för det ska jag! PUSS


the worlds greatest

 



Denhär snyggingen fyller tonåring idag! Alla grattar henne på www.wrooong.blogg.se! Jag älskar dig bästavän!


gotta leave my troubles behind

Är ni vakna därute? det är i alla fall jag, men ska alldeles snart gå och lägga mig. Känner hur ögonlocken blir tyngre och tyngre, ha. Sitter och kollar på något random program på tv:n och borstar tänderna.. Precis exakt just nu är det 0 gradit ute, hemskt. Nu märker man att det inte är långt till vintern.

Med hjälp av mobil, tv, musik, kamera och dator har jag överlevt kvällen rätt bra om jag får säga det själv, alldeles utmärkt faktiskt. Hoppas ni sover gott så hörs vi imorgon, tjing!


i don't care anymore

         
                                            
                                                                     Tröja - H&M
                                                                     Skärp - Gina tricot 
                                                                     Klocka - Ur & Penn

Efter skolan åkte jag, Myran, Källan och Emelie till Tyresö centrum för Myran skulle klippa sig, efter det bar det av till Haninge centrum och detta är vad jag fick med mig hem därifrån + en svart klänning från Gina Tricot. 

Hemma har jag bara suttit och kollat på idol och fotat lite. Rätt seg kväll men har lite ont i huvet så det kanske är bra. Just nu sitter jag och kollar på massa hemsidor med kläder, skor och väskor och samtidigt pratar med Dennis om att jag kanske borde testa att åka racerbåt i sommar. Tycker det låter som en bra idé. Det går ju ändå i släkten liksom, någon måste föra det vidare, kanske jag!?

Skulle förresten vara kul med lite fler läsare och kommentarer, tipsa era vänner, vettja. PUSS!


you spin me round

                      


Gud, jag måste bara påpeka att det verkligen är höst nu, även fast ni säkert har märkt det. Det är typ svart ute nu och klockan är halv åtta, usch! fast på ett sätt gillar jag ändå hösten, det är mysigt med stora kläder, jackor och halsdukar och dessutom en superbra miljö att fota i med de färgglada löven. Vill ändå ha tillbaka sommaren för lätta kläder och bra humör. men vafan, vi är snart där igen, om 7-8 månader sådär, ha!

Nu ska jag byta om och dra iväg på träning. Rätt jobbigt med sen träning tycker jag, den är ändå till tio nånting eftersom vi duschar där, men sånt får man leva med. Synd att jag missar idol bara. Men vi ses kanske ikväll? PUSS


RSS 2.0