you rock my world

        


Idag var jag med min älskade Belli efter skolan. Vi hade lika kul som vanligt.. haha med våran (hennes) dåliga humor kan det bara inte bli fel. Vi kollade en del sex and the city och pluggade rätt mycket, har massor av läxor och grejer till imorgon.

Kom faktiskt nyss hem från Lena, där vi var på smyckesvisning. Det är så himla fina grejer, man kan bara inte låta bli att köpa! Idag blev det två armband för min del, lägger in dom när jag har tid. Om ni vill och har lust kan ni ju alltid gå in på www.lenak.nu och kolla, jag lovar och svär att ni hittar något som passar er perfekt!

Nu väntar middag och idol, ciao!


friendship never ends



Och med den bilden sätter jag punkt för kvällen, godnatt allihopa!


remember the times


Hösten 1999


Hösten 2000

Nämen! jag rotade bland gamla foton och titta vad jag hittade! Fan va små och söta alla är, haha. Ledsen för dålig kvalité på bilderna här också. PUSS


if only you could see into me

                                   

                               Ledsen för tumavtryck och dålig kvalité på bilden, hoppas det funkar ändå.

Som ni ser fick vi skolfotona idag. Jag blev väl inte jättenöjd men klart bättre än förra året, på enfotot i alla fall. Klassfotot kan jag tyvärr inte lägga upp här eftersom jag inte vet om någon inte vill visas på internet, och dessutom tog dem en oförberedd bild och skickade hem till oss, great!

Gjorde hemkunskapsprovet idag på omprovstiden eftersom jag var sjuk när alla andra gjorde det, och det gick väl okej. Nu ska jag äta middag och efter det är det träning. Btw, ikväll är det ju smyckesvisning hos lena, fast ska gå imorgon istället eftersom.. ja, jag har som sagt träning.


people make the world go 'round



Detta blir sista inlägget för dagen, för nu ska jag fortsätta plugga, gud vad roligt jag ska ha det, ha-ha. Ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon bitti om jag hinner, annars efter skolan. Tjing!


love is my drug, it's my medicin

 

                                                            Svart kofta - H&M
                                                            Vit t-shirt - Cubus
                                                            Jeansthights - Cubus
                                                            Sjal - H&M
                                                            Nitarmband - Linneas
                                                            Skor - Converse


Måndag idag, och jag hatar verkligen måndagar över huvudtaget, man har hela långa veckan framför sig. Bad. Det blev ingen speciellt lyckad eftermiddag idag. Vi hade elevens val då jag och några andra hade valt att göra pärldjur, vilket var ganska dumt av mig eftersom jag inte har något tålamod alls. När jag väl hade kommit igång med kossan gick tråden av. Snacka om ilska, haha!

Nog pratat om det. Just nu sitter jag och pluggar, vilket är det ända man gör nuförtiden känns det som. Vi har minst två läxor till varje dag, och imorgon har vi hemkunskapsprov också, happy day. Juste, jag var ute och fotade lite grann förut, kommer några bilder därifrån, men inte alla. Fler får ni kanske se i framtiden, ha.  


the way you make me feel



Idag spelade jag seriefinalen med 94;orna, vilket inte gick nått vidare bra. En dålig dag hade vi helt enkelt, men sånt är livet.

Ikväll ska familjen ut och äta för att fira mig och pappa i efterskott, och förhoppningsvis hinner vi hem till säsongsstarten av världens bästa program. Ja, ni vet väl vad jag pratar om? Parlamentet såklart. Sen är det ju ensam mamma söker också, haha. Är man tvnörd så är man.

Hoppas ni får en bra kväll. PUSS

everything has a beginning

Hallå där! nu har jag äntligen kommit på ett bloggnamn, eller rättare sagt, Josse har kommit på. Headern och designen har min personliga blogg-fixare Linnea gjort. Jag kommer blogga om lite allt möjligt, och jag ska verkligen försöka göra ett par inlägg varje dag, men vi får se hur det blir med det. Hoppas att ni kommer att trivas här, trevlig lässtund! / Moa :)

RSS 2.0