my tears will never dry

      

För er som inte vet så betyder det på bilden tur, vilket betyder att man får önska sig något. Hoppas att min önskan slog in igår eftersom jag fick pepparkakan i tre bitar många gånger. Dock är det inte min hand på bilden.

Men hörrni, jag har verkligen inte tid med bloggen nu. Jag orkar inte med skolan, orkar ingenting. Imorgon börjar ju träningarna också då jag får ännu mindre tid. Men jag ska försöka uppdatera så mycket och ofta jag kan/hinner. Deal?

Fan, jag trodde det var tisdag och att desperate housewives höll på nu när jag väl kom ihåg det. Men nej, det är bara måndag. Suck..


we can go on together



Ska åka och hämta mamma på arlanda nu, kommer hem rätt sent tror jag. Har tagit massor av bilder idag som ni ska få se senare. Sen har vi såklart druckit glögg och allt sånt. Vi hörs!

Förresten, filmen var GRYM!


i wanna tell the whole world

Det är ingen vanlig dag för det är.. första advent! Där var jag allt rolig ;)

Det ända jag har bestämt idag är att jag ska gå på bio.. igen. Denhär gången blir det "Michael Jacksons - This is it". Den skulle bara gå i två veckor men ändå fortsätter den att gå? knäppt! Fast bra för mig. Det kom lite grejer i vägen förut så jag har inte kunnat se den. Men idag smället det, och jag är såå taggad. Nu måste jag göra mig färdig, ska åka om en halv timme. Tjing!


you don't know how lovely you are



Min söta mamma ringde till mig för ett tag sen från Teneriffa och berättade att hon hade köpt denna parfym till mig, precis den jag ville ha! Den luktar bara för gått! Detta blir min andra DKNY, men jag gillar dom :)


'cause you had a bad day



För er som inte ser så är det mitt hår, bara ännu ett bevis på att jag verkligen måste färga om det nu. Senast var mitten på augusti och då var det verkligen jättemörkt, men nu är det typ blont/guldigt igen!? nej usch!

Idag har det inte hänt något speciellt, förutom att vi har satt upp ljusstakarna och sådär. Nu ska jag äta kinamat och efter blir det kanske robinson eller något annat kul. Ni missar inte de va? haha.  Ha en asbra kväll nu :)


we are golden

        

Det blev ingen bloggning igår som ni märkte, men jag hade fullt upp hela dagen/kvällen. Efter skolan åkte jag och Elli hem till henne och bakade, och stressade som faaan för vi hade bara en timme på oss. När vi kom till Alléplan så fick vi inte sälja våra "kladdkakemuffins" för att dom inte hade stelnat än, så vi åt upp dom själva. Sen helt plötsligt kom Linda Bengtzing in på Vivo. Inte varje dag man ser henne, haha.

Efter det gick jag och Hanna hem till mig.. vilket i vanliga fall tar 10-15 min. Men nejnej, inte igår. Det var nämligen tre stycken älgar på våran grannes tomt på morgonen. Pappa ringde till typ viltvårdarna eller vad det heter, men dom kunde inte göra något åt det. Dom sa bara att eftersom dom åt äpplen så kunde dom bli lite "drogade" eller någonting. Anyway, jag och Hanna är dom två mörkräddaste på jorden typ(?) så vi stod och tvekade i typ en halvtimme om vi skulle gå in, för jag behövde verkligen.

Sen trodde vi att en gren på ett träd var ett horn, och då vågade vi ännu mindre gå in. Haha. Men tillslut, efter 45 minuter kanske, då gick vi i alla fall in. Efter det tillbringade jag hela kvällen och natten hemma hos henne.


where there is love, i'll be there



Ja, såhär lång blev min engelska uppsats, duktiga jag :) Jag går till skolan imorgon om det inte händer något olyckligt med min feber inatt. Nu ska jag bara sitta här och kolla lite hemsidor och sådär. Ni får ha en mysig kväll så hörs vi snart! Imorgon ska jag sälja bullar med elevstödjarna efter skolan, önska mig lycka till ;)


I'll be there - Jackson 5


how could you be so heartless?

      

Ja, öh.. det blev ju inte så långt uppehåll kan man lätt säga, men jag tror att jag börjar igen nu. Jag är hemma och är sjuk för tredje dagen i rad. Jag har säkert missat jätte mycket i skolan, menmen..

För det mesta har jag bara sovit idag, men även kollat lite på tv. Men jag var tvungen att slita mig därifrån och faktiskt plugga, varesig jag ville eller inte. Anyway så jag har skrivit klart en engelska uppsats som ska vara inlämnad imorgon, och gjort en hel del matte också. Nu ska jag ta mig en dusch, känner mig inte sådär jättefräsch. Är nog tillbaka ikväll, om jag inte ska kolla på paradise hotel eller mammas pojkar, haha.


i fell in love with the seaside

Ledsen för att jag inte har bloggat på typ 2 dagar, men skolan tar all min fritid så jag hinner helt enkelt inte.. Man kan väl säga att jag tar en liten paus härifrån. Eller.. ja, tills jag känner att jag hinner med. tack för mig!

Nu ska jag i alla fall åka och simma med skolan. Jag tror vi har livräddning eller något sånt. Jag var sjuk igår och är fortfarande inte helt frisk, men vi får se hur det går. PUSS så länge!

totaly amazing!

Jag måste verkligen gå och lägga mig nu, men jag måste bara säga att filmen var helt jävla grym! seriöst! typ hundra gånger bättre än Twilight. Och jag skulle verkligen inte banga på att bli Bella för några dagar. Jag är helt nerkärad i Jacob och Edward *dregel* haha. Nu ska jag drömma om mina älsklingar.

Hoppas ni får en fin dag imorgon :)


sunday bloody sunday



Jag har egentligen inte tid för att blogga nu, men jag behövde ta en paus från mina äckliga skolböcker! Jag tänkte bara berätta att jag och Linnea ska se New moon idag, och efter det åker jag till konserthuset och kollar på min faster. Hoppas ni får en fin kväll!


nothing's ever going to be the same



Kollade bland mina bilder och hittade denhär. Min lagledare skrev den till mig för ett tag sen. Eller min föredetta kanske man ska säga :( saknar oss tjejer.. och tränarna..


broe's before hoe's

            


Jag vet att det blev alldeles för hög ISO, men jag är trött och orkar verkligen inte ta om. Förlåt.

Idag var jag ju som sagt i Farsta centrum med Hanna! Blev faktiskt ganska många avslut. Inte för att jag brukar ha problem med sånt. Men i alla fall.. Jag köpte bl.a en Eyeprimer Clear (den på bilden). Det är en slags concealer som fungerar lite som ett klister. Man har den under ögonskuggan för att den inte ska åka av under dagen/kvällen. Den är från Make Up Store och kostar 155 :-

Jag köpte också; en vit kajal, ett solpuder och en lilaögonskugga från H&M, och en svart långärmad tröja med vita ränder från JC! Ja.. som ni märker blir det mycket sminkköp nu, haha. Jag har en del, så det kanske inte är jättenödvändigt, men det är såå kul!

Jag måste bara berätta det här, jag dog av garv! vi var inne på Lindex(?) så fotade vi tofflor som vi skulle önska oss i julklapp. Det var ungefär som uggs fast utan sulor eller vad man säger. Då säger Hanna; "haha, Moa. Vi photoshopar ju!". Och sen när hon skulle berätta vilka affärer hon hade rabatt på, så stod det någonting med "thé & kaffehandel". Istället för "te" så sa hon "the", som på engelska. Haha, torr humor jag vet. Men det var bara för kul! Älskar dig blondie!

Men hörrni, nu har jag typ omänsligt ont i huvet, så jag ska gå här ifrån nu innan jag sprängs. Ska ändå precis äta, lördagsmat my love!


that will be the day

           

Nu tänkte jag berätta lite om igår. Efter skolan åkte jag och mötte mamma i Haninge C. Där skulle jag egentligen inte köpa något, men.. ja, det blev så bara. En svart, trekvartsärmad, ganska lång tröja med svarta paljetter och axelvaddar från BIKBOK och en svart ögonskugga från KICKS.

Ja, sen var det typ 20 pers som kom på discot.. Haha, pinsamt. Dom var inte där samtidigt heller utan några kom, några gick. För det mesta var det ju åttorna och niorna som tog plats på dansgolvet, med efter lite godisregn och limbo så kom det igång.. ett tag i alla fall. Ja, ungefär så kul var det. ;)


it's friday night


Hahah jag lovar, jag ska stämma den som har gjort denhär videon! Jag hatar låten, även fast den sätter sig på hjärnan. HELA tiden! Fast..jag tänker på sommar och gryt med LEMEL, så den får ett litet plus ändå!

just dance!



Fick hem mina efterlängtade close-upfilter idag, är överlycklig!  Jag hann bara prova dom i ungefär fem minuter för sen skulle jag åka till skolan och ordna för sexornas disco. Men jag berättar med om det imorgon, känner att John Blund har varit på besök. Förlåt för massa bildlösa inlägg också. Imorgon - Farsta med Hanna. Godnatt på er.


sound of freedom

Väl på IKEA var det faktiskt svårt att skaffa behov.. tro det eller inte! Eller.. vi hade inte släpvagnen med oss så vi kunde inte direkt köpa möbler eller något. Istället köpte jag en kudde med en hård platta på som man kan ha laptopen på när man ligger i sängen eller något annat, smart grej va? Sen följde också ett par duntofflor med hem, mitt fjärde par tror jag, femte kanske! But thats just the way i am, jag ÄLSKAR tofflor! :)

Jag beställde också en liten kameraväska för några dagar sen, som jag fick idag. Eller liten och liten.. kameran får plats i alla fall. Har ju en lite större också men jag tänkte att om jag inte orkar ta med mig objektiven och det så är det bra att ha en mindre! Tyvärr kan jag inte lägga upp någon bild eftersom mitt photoshop är helt fuckat så jag kan inte komma in.. Men det kommer säkert senare. Imorgon får jag hem close-up filtrerna om dom har rätt!

När jag kom hem från IKEA kollade jag på "mammas pojkar". Haha, patetisk program detdär, men tyvärr går det inte att motstå. Ha! Godnatt på er! Jag ska inte lägga mig riktigt än, men jag kommer nog inte blogga mer. Tjing!


the ugly truth

Haha, skit i detdär jag sa igår. Jag köpte båda samtidigt ändå! lika bra det! Imorgon ligger det nog ett kuvert och väntar på mig i brevlådan när jag kommer hem från skolan, får hoppas i alla fall.

Det var en helt vanlig, tråkig dag i skolan idag, hände ingenting alls. Men nu är jag hemma och när Källan är i närheten av mig ringer hon, och då ska vi gå ut och göra en grej! haha, inget speciellt alls, men ändå! :) Och ikväll kanskekanske jag ska åka till Ikea! hoppas verkligen!

the man who can't be moved

Juste, jag kom på att jag skulle beställa ett close-up filter idag. Jag vill antingen ha ett 4+ eller 10+! Vill såklart ha båda men jag köper dom bara inte samtidigt. Man hinner ju inte "utforska" dom lika bra om man köper samtidigt, plus att pengarna tar slut snabbare känns det som, haha. Även fast det inte är dyrt alls. Det kostar runt 100 :- på http://tvspelsweb.se!  

they got nowhere to go

Nu tar jag en liten paus i pluggandet för att berätta om filmen igår, för det har jag helt glömt bort.

Jag tycker den va helt grym. På riktigt! Visst, det kunde vara lite för mycket action ibland. Lite för mycket saker som hände samtidigt, men det var ascoolt. Jag gillar sånt, och risk för att låta lite löjlig så börjar jag nästan tro på att jorden går under 2012. Haha, jag vet att det inte kommer hända.. men det känns bara så. Om man tänkte efter så kunde detdär faktiskt hända på riktigt.

Nästa vecka ska jag och pappa gå på "Michael Jacksons - This is it". För den går nu en gång i veckan tror jag, även fast den bara skulle gå i två veckor på bio. Jag och Linnea ska också gå på bio någon dag och se "New moon" och nästa fredag ska jag och några stycken också gå på bio, men obestämd film än så länge. Jag är faktiskt lite sugen på att se "Så olika". Mycket bio ett tag nu! ;)

Nu ska jag återgå till pluggandet. PUSS


you gonna find someone new..

         

                                Det här är pärldjuret jag gjorde idag. Jag tycker han blev riktigt söt!

Solen lyste faktiskt idag, för första gången på två evigheter känns det som. Det var till och med nästan varmt faktiskt! Okej, inte varmt men ni fattar vinkeln. Det blev några Sex and the city avsnitt direkt när jag kom hem as usual, men nu hade jag tänkt plugga lite grann. Känns som att jag inte har någon fritid längre, speciellt nu när vi har uppehåll med fotbollen.

 - Men om man skulle vara smart och kunna allting så skulle man antagligen få mer fritid eftersom man skulle hinna med att göra allting I skolan, inte hemma. Så jag får skylla mig själv. Bra tänkt där, Smarthead!

New love in town - Europe


how to save a life

Jag gick upp 45 minuter för tidigt eftersom jag glömde bort att vi hade sovmorgon. SUCK! Men det finns ju något bra med det, då hinner jag ju blogga. Det hade jag aldrig hunnit annars. Jag ska gå om 45 min och möta belli om 50!

I skolan idag har vi 'elevens val' då jag ska göra pärldjur. Haha, det kunde varit kul om man hade tålamod. Efteråt händer ingenting förutom plugg, plugg och plugg.. och mer plugg. Kul va? Men ni får ha en bra dag, själv kommer jag säkert somna på lektionerna, är överdrivet trött nu.

Förresten, glöm inte att gratta mig på namnsdagen idag! Hihi.

'cause you are my everything



Hittade denna otroligt söta bild på datorn. När kan den ha tagits? 05-06 kanske!? Låt rubriken tala för sig.

Sov gott och dröm sött allihopa (som jag förövrigt inte gjorde inatt, haha)!


i'm better of on my own


Varm oboy och Sex and the city blev det när jag kom hem från skolan. Nu sitter jag här och facebook-ar, kollar bloggar och hemsidor. Jag kollade på Make up store's hemsida och såg att en vit kajal inte kostade alltför mycket och jag är grymt sugen på en nu, så jag köper nog en på lördag när jag och Hanna ska till Farsta centrum. Har nämligen en ett rabatthäfte där, och faktiskt 20 % på valfri vara, tummen upp för det.

Annars har det inte hänt något speciellt idag. Nu ska jag plugga ett tag och sedan bär det av mot donken och bio, '2012'! Ända sen reklamen för den kom ut har jag velat se den, och nu får jag äntligen göra det, härligt! Ha en bra eftermiddag eller kväll eller vad det nu är. Det är alltid mörkt så man har ju ingen aning! Tur att klockan finns, annars hade det varit kört ;).


SUM 41 - pieces



I tried to be perfect,
But nothing was worth it,
I don’t believe it makes me real.
I thought it’d be easy,
But no one believes me,
I meant all the things I said.

If you believe it’s in my soul,
I’d say all the words that I know,
Just to see if it would show,
That I'm trying to let you know,
That I’m better off on my own.

This place is so empty,
My thoughts are so tempting,
I don’t know how it got so bad.
Sometimes it’s so crazy,
that nothing can save me,
But it’s the only thing that I have.

If you believe it's in my soul,
I’d say all the words that I know,
Just to see if it would show,
That I'm trying to let you know,
That I'm better off on my own.

I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.

If you believe it’s in my soul,
I’d say all the words that I know,
Just to see if it would show,
That I'm trying to let you know,
That I’m better off on my own.


how my eyes adore you

        
                             Bara för att bli lite nostalgisk lägger jag upp denna härliga bild från i somras!

Jag gillar verkligen inte denhär årstiden. Det är mörkt när man vaknar, går till skolan, är i skolan, kommer hem från skolan och när man går och lägger sig. Den ljusaste tiden på dagen sitter man bara inne i skolan och är trött och gnällig. Det känns som att jag inte gör något annat i skolan än går runt och gäspar. Eller det känns inte bara så, det är så.

Nej usch! hit med snö och julafton/nyår. Sen kan det få bli sommar igen!

Har försökt pluggat lite idag men det har inte visat så stora resultat. För att inte bara sitta och få dåligt samvete för att jag inte pluggade så satte jag på en film. Pretty woman blev det, för ovanlighetens skull (inte)! Nu ska jag ta en dusch och efter det måste jag nog städa, varesig jag vill eller inte.


there's a voice inside my head

Jag var rastlös och plötsligt snubblade jag in på Cubus hemsida och hittade dessa skönheter, titta och njut! Förresten så är inte tröjan till höger sne nertill, höhö. Nu blir det plugg och sen kanske något bra på tv? måndag imorgon.. får ta vara på timmarna som är kvar så gott det går.

Måste bara påpeka att blogg.se gör bilderna sååå mycket sämre, typ pinsamt att lägga upp dom :o

bad luck..

Går upp en halvtimme för sent. Snubblar i trappan. Bränner rostade mackor. Häller ut juice över hela bordet. Tappar mackan på golvet. Hittar inte inpackningen. Darrar med handen och får mascara i ögat. Har inga fina kläder.

Är det sånt här som kallas för otursdagar?

i loooooooove this!

       



                  Återigen har jag hittat massor av saker som jag ska köpa, denna gång något riktigt kul; smink!

Här är bara några av dom saker jag hade tänkt köpa.. Vill gärna ha dom allihopa, men har andra saker som kanske är lite nödvändigare. Någon av dom blir det, men inte alla. Allting kommer från Make Up Store, även bilderna. Jag tänkte också köpa en krämvit kajal, en svart ögonskugga, concealer och ett mineral puder. Har jag inte råd nu, kan jag ju alltid önska mig i julklapp.

Jag och Källan lovade varandra att vi skulle vara inne på msn till ett för att hålla varandra sällskap (eftersom ingen av oss kan somna under spöktimmen. Töntiga, jag vet). Men nu sviker hon mig, den bitchen! :( men jag vill inte vara uppe ensam längre så det är dags att jag också lägger mig snart, ska upp rätt tidigt imorgon..

..och Källan, hämden är ljuv!


money money money..

Jag måste bara säga att jag är grymt taggad på att köpa julklappar, även fast jag inte har en aning om vad jag ska köpa till någon. Höhö.. Jag vet bara massor av saker som jag vill ha, men dom får nog vänta. Jag är ju liksom inte gjord av pengar. Rätt synd faktiskt! haha..

here we go again

Nu börjar jag blogga igen, saknat mig? haha.

Idag var jag på fotomässan och fick massor av inspiration och ideér. Nu har jag och Linnea bestämt att vi ska gå fotokurs! vet inte riktigt vilken eftersom det finns många som är ungefär samma, men jag ser fram emot det!

På fotomässan hittade jag en lite mindre fotoväska än den jag redan har, och den har vi precis beställt hem. Jag får hoppas på att den kommer så fort som möjligt. För dom som undrar vad jag har för kamerautrusting tänker jag berätta det nu:


Först har vi ju själva kameran, min älskade Nikon D60!


En UV-lins. Skyddar mot UV-strålar som ni kanske förstår.

Objektiv med rätt mycket zoom. 70-300 mm.

Nikon ML-L3 fjärrutlösare. Används flitigt!

Min nyaste kärlek. Nikon SB-400!

Motljusskydd. Hjälper till att få en bättre bild genom att förhindra ljuset från sidan.

- Jag och pappa delar på ett stativ också. Tror det är två meter eller något.


Det var nog allt. Nu ska jag ha lite lördagsmys, höhö. PUSS!


everything i do, i do it for you


Även om ingenting kommer bli som vanligt igen, vill jag att ni ska veta att jag alltid står vid eran sida, oavsett.


you're the one, you're my everything

Har som sagt varit med världens bästa Elin idag, ätit mat från Pizza Hut och sådär, trevligttrevligt! och imorgon är det fotbollsavslutning som gäller med Go-kart, mamma/pappa/syskon match och kinarestaurangen!

Men hörrni, vi har det lite jobbigt här hemma nu. Därför tänker jag inte koncentrera mig på att uppdatera bloggen, utan det gör jag när jag verkligen känner att jag kan. Ni får ha  det bra utan mig, så kommer jag tillbaka när jag orkar. Puss på er.


now im stronger than yesterday.



Det får bli en helt oredigerad bild idag, för mitt Photoshop har inte sin bästa dag idag. Den vill tydligen inte öppnas. Men den är i alla fall från Teneriffa, Sunwing resort Fañabe, förra året i November.
 
Efter skolan drog jag och Belli hem till Hanna. Vi käkade godis och kollade på Män som hatar kvinnor. För mig var det typ fjärde gången, men för er som inte har sett den är det verkligen ett tips!

Usch, jag känner att jag behöver komma bort ett tag nu. Bort från snön, regn, minusgrader. Bort från hösten. Känns som att jag har varit hemma alldeles för länge nu, om man inte räknar med Gotland alltså. Börjar kännas lite trist faktiskt. Tänk att bara åka iväg en vecka till något varmt land, fatta va härligt. Mm, men här är det bara att drömma vidare, för det tänker jag göra.

Nu ska jag försöka lära mig 52 spanska glosor. Jag ska ha så himla kul! nejmen puss på er.

don't leave love behind



Hemkommen från skolan för ett tag sen. Vi berättade för våra föräldrar om vad vi gjorde på Gotland, sen kollade vi på bilder också och det gick väl bra. Slänger in en söt bild på Kristina och Sofie därifrån :)

Btw så bestämde jag nyss att jag ska vara med världens absolut bästa Elin på fredag, det var länge sen nu!

Förresten, grattis Lena K på födelsedagen! :)


here you come again

 

Dom här fulsnygga byxorna blev mina idag för endast 50 :- på Monki. Syster har likadana, men kunde inte ha dom så jag köpte egna. Höhö, nu är jag väl skyldig henne något antar jag !?

Jag har verkligen varit jättetrött hela dagen idag, men när jag och Sofie var i stan för att sminka henne på Make Up Store, blev livet lite lättare. Plötsligt hoppade Byxorna + en stickad tröja från Gina på mig. Höhö, men nu är dom allt mina!

Dör imorgon om jag inte lägger mig nu. PUSS

P.S. Imorgon fyller Lena år, thihi! D.S


there's nothing more to say


Det har typ inte hänt något speciellt idag, förutom att jag var med Belli efter skolan, och därmed ingen bloggning. Idag på idrotten hade vi dans, alltså inte pardans, utan själva. Det var verkligen ASkul, och jag är lite sugen på att börja igen. Men jag får se hur det blir med fotbollen nu och sådär. Men hörrni, nu känner jag att..

.. vi gör såhär; jag bloggar när jag har något att säga, annars blir det bara onödigt. Right?

while i'm still strong

Än så länge har dagen tillägnats plugg och youtubeklipp på Parlamentet och Roast på berns! Nu hade jag tänkt fixa mig och sen kanske träffa Källan eller något. Ikväll vill jag sååå gärna gå på This is it! någon som vill gå med mig? Nejmen nu ska jag ta tag i den här dagen! PUSS!


RSS 2.0